Kontakt

OLL UDDANNELSESHUS - Danmarks Enneagram Skole ®
Rosenørnsgade 6D, 2. sal
8900 Randers C
Tlf. +45 30501001
E-mail: post@oll.dk

Vejvisning og parkering

Vores uddannelseshus ligger på ringvejen lige overfor VIA Universitetet og Netto i centrum af Randers By.

Du skal ind ad bueporten, i midten af bygningen. Porten ligger ud mod ringvejen (Rosenørnsgade). Du kan du ikke stoppe eller holde på Rosenørnsgade.

I krydset ved Randers Parkeringshus og den tidligere SKAT-bygning (rød bygning) skal du ud ad Toldbodgade. Når du er ca. 100. meter henne ad Toldbodgade (der hvor den tidligere SKAT- bygningen slutter) skal du dreje ind ad den lille vej (Maltgade). Det er den vej der går ind til den tidligere røde SKAT bygning. Du kan holde gratis på Maltegade.
Gratis parkeringerne er dog kun på den modsatte side af Maltgade i forhold til hvor den røde tidligere SKAT bygning ligger .
Ligeledes kan du holde gratis på parkeringspladserne på Toldbodgade overfor/ved DLG siloen. Måske du også er heldig at kunne holde på Frikirkens parkeringspladser. De plejer at være flinke og lade os holde der, når de ikke selv bruger dem, hvilket de ikke er ret tit.
For at finde Frikirken skal du i krydset ved Randers Parkeringshus og den tidligere røde SKAT- bygning også dreje ud ad Toldbodgade. Drej til venstre ned ad Lene Bredahls Gade. Til venstre ad Niels Brocks Gade. Kør ned for enden ad Niels Brocks Gade, hvor den møder Rosenørnsgade (ringgaden) igen. Lige før du kommer ud på ringgaden ligger Frikirken inde til højre.
Skub til den hvide port, den plejer ikke at være låst, men kan binde lidt. Kør ind og parker i gården ved Frikirken. Nedenstående kan du se et foto der hører til forklaringen. Du har også mulighed for at holde i gaderne omkring Niels Brocks Gade og Lene Bredahls Gade. Der er der heller ikke p-takst på.
Hvis du holder på de markeret p-pladser neden for vores hus, selv om der ikke er skilte på får du en bøde. P-vagterne er på provision og derfor ude om sig.
Bemærk !!! Vi har kun 1 p-plads, pladsen til OLL bilen. Vi vil bede dig om ikke at holde på den plads, da vi tit kommer med materiale til og fra Oll uddannelseshuset.

Du har også mulighed for parkering på gruspladsen ved Thorsgade, som ligger oppe i byen. Det koster 25 kr. at parkere for en hel dag.

Ellers har du også mulighed i Randers Parkeringshus. Vores uddannelseshus ligger lige overfor.